Javascript is not enabled on your browser. You will need enable it to view the site content.

We are working to make improvements but not closing.


The Museum has launched a large-scale project to improve and restructure the basement level, which functions as a reception area to welcome visitors into the Museum. It is the starting point to the museum experience, with ticket services, audio guide rental, cloakroom, bookshop and cafeteria.

 The aim of the project is to reorganize the layout and functions, and renovate the spaces and finishes, streamlining the way the services are used and improving the environmental well-being of visitors to the Gallery.

 During this phase of works, the services have been temporarily relocated outside the Museum, on Viale dell’Uccelliera, on the left side of the building. Visitors can collect tickets, purchase audio guides and store luggage there.

After collecting tickets, the museum can be accessed by the entrance on the right side of the facade or by going up the main staircase.

Flow management staff is available to assist visitors.